Nagradna igra Facebook

Prijavite se na naše novice na spletni strani otroci.org in sodelujte v nagradni igri.

 

Podelili bomo sledeče nagrade :

 

5 x E verzija – Učni listi za vse razrede O.Š. (redna cena 55 EUR)

 

Nagradna igra traja do 5.4.2023 

 

Podrobnosti o učnih listih si lahko ogledate TUKAJ (klikni na povezavo) 

 

Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Zadeva

Sporočilo

 

Otroci.org je spletna stran, ki ponuja ogromno brezplačnih učnih listov za vse razrede osnovne šole. Ta stran je namenjena otrokom, učencem, učiteljem in staršem, ki želijo pomagati svojim otrokom pri učenju.

Učni listi, ki so na voljo na tej spletni strani, so razvrščeni po razredih in predmetih ter zajemajo različna področja, kot so matematika, slovenščina, angleščina, zgodovina, geografija, biologija, fizika in kemija. Na voljo so tudi učni listi za glasbeno vzgojo, likovno vzgojo ter naravoslovje in tehnologijo.

Učni listi na tej spletni strani so narejeni na razumljiv in zanimiv način, zato bodo otroci z veseljem reševali naloge in se učili nove stvari. Poleg tega so učni listi tudi interaktivni, kar pomeni, da se lahko otroci naučijo novega gradiva na zanimiv način in se obenem zabavajo.

Otroci.org je tudi odličen vir za učitelje, ki si želijo popestriti pouk in ponuditi svojim učencem dodatno gradivo za učenje. Poleg tega je spletna stran odličen vir za starše, ki želijo pomagati svojim otrokom pri učenju in jih spodbuditi k samostojnemu učenju.

Na spletni strani Otroci.org lahko najdete tudi različne vaje in igre, ki bodo otrokom pomagale pri utrjevanju znanja in jih hkrati zabavale. Poleg tega je na strani na voljo tudi bogat arhiv zanimivih člankov, ki bodo otrokom pomagali pri razumevanju različnih področij.

Otroci.org je torej odličen vir znanja in učenja za otroke vseh starosti, učitelje ter starše, ki želijo svojim otrokom ponuditi kakovostno učno gradivo ter jih spodbuditi k učenju. Spletna stran je enostavna za uporabo ter zagotavlja širok izbor učnih listov, ki bodo otrokom pomagali pri razvoju znanja in spretnosti na različnih področjih.

 

SPLOŠNI POGOJI FACEBOOK NAGRADNE IGRE

 

1. Splošne določbe

Organizator ARcom, Alojz Rakovec s. p., Sp. Duplje 93, 4203 Duplje (v nadaljevanju organizator) prireja facebook nagradno igro na spletem portalu www.otroci.org. Nagradna igra poteka od 6.3.2023 do vključno 5.4.2023.   

2. Nagrade

Ob koncu nagradne igre bo organizator med prispelimi prijavami na e mail novice na otroci.org izžrebal  nagrajence. Nagrade so sledeče :

5 x E verzija učnih listov od 1. do 9. razreda O.Š.

V skladu z zakonom o dohodnini morajo nagrajenci, sporočiti svoje osebne podatke vključno z  davčno številko, najkasneje v tednu dni po prejetju obvestila o nagradi.

Nagrad ni mogoče zamenjati za gotovino ali kakršno koli drugo nagrado.

3. Kdo lahko sodeluje v nagradni igri?

Udeleženci nagradne igre so lahko fizične osebe, ki so državljani Republike Slovenije. Mlajši od 18 let   lahko v nagradni igri sodelujejo le ob soglasju staršev oziroma zakonitih zastopnikov. Pravna oseba ne   more biti udeleženec nagradne igre. V nagradni igri ne morejo sodelovati osebe, družinski člani ali   zaposleni pri organizatorju in sponzorju nagradne igre ter družinski člani in osebe zaposlene pri drugih   osebah, povezanih z izvedbo te nagradne igre.

4. Potek nagradne igre

V nagradni igri lahko sodeluje vsak, ki bo najkasneje do 5.4.2023 poslal soglasje za prijavo na e mail novice na otroci.

Nagrade bodo podeljene na osnovi žreba, ki bo potekalo dne 6.4.2023

5. Razglasitev nagrajencev in njihove obveznosti  
Rezultat nagradne igre bo razglašen od 7.4.2023 na Fecebooku .

Nagrajenci bodo obveščeni po e-pošti, njihovi podatki pa bodo objavljeni tudi na spletem portalu   www.otroci.org. Nagrajenci morajo organizatorju poslati davčne številke najkasneje 5 dni po prejemu   obvestila, sicer se izžreba drugega nagrajenca. Nagrade bodo poslane po e-pošti najkasneje v 10  dneh po prejemu vseh zahtevanih podatkov od nagrajenca. Odločitev žirije o nagrajencih je dokončna.   Nagrade ni mogoče zamenjati za gotovino.

Organizator si pridržuje pravico, da nagrajencu nagrade ne podeli, če ugotovi, da je ta sodeloval v   nagradni igri v nasprotju s pravili. Če nagrajenec sprejem nagrade odkloni, se šteje, da nagrade ne želi sprejeti ter da je organizator v razmerju do   nagrajenca prost vseh obveznosti po tej nagradni igri in pridobi pravico z nagrado razpolagati v kakršen koli drug namen.

6. Zbiranje in uporaba podatkov   

Organizator nagradne igre vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi nagradne igre pridobi od udeležencev,   varuje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov in GDPR. Organizator sme osebne   podatke, pridobljene od udeležencev uporabljati izključno za namene, za katere so bili pridobljeni.

Dobitniki nagrad organizatorju nagradne igre dovoljujejo objavo svojih osebnih podatkov (ime, Priimek) na spletni strani www.otroci.org z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oz. prevzema nagrade.

S sodelovanjem v nagradni igri se strinjate s splošnimi pogoji nagradne igre. V primeru, da se s  splošnimi pogoji ne strinjate, vas pozivamo, da v nagradni igri ne sodelujete.

ARcom, Alojz Rakovec s.p.   
Duplje, 1.3.2023