Novice - PriporočilaSem psihologinja na osnovni šoli in moje delo obsega tudi neposredno delo z učenci, tako z nadarjenimi, kot tudi z učenci s posebnimi vzgojno izobraževalnimi potrebami.

Z učnimi listi, ki jih dobim na spletni strani otroci. org in na CD ju sem se prvič srečala pred leti, ko sem iskala vaje za učenca, ki je imel težave pri matematiki in angleščini. Iskala sem naloge za utrjevanje, ki so zabavne, »nešolske«, zanimive, ki jih bo učenec z veseljem reševal in tako samostojno utrjeval znanje. Seveda sem najprej jaz naročila CD in po ogledu tega nakup svetovala tudi učencu. Vaje za matematiko in angleščino sva začela delati skupaj v šoli, nato pa je učenec začel reševati naloge doma samostojno. Naloge je izbiral sam, si jih natisnil, samostojno rešil, pregledala in popravila pa sva jih skupaj. Tako si je pridobil kar precej znanja, osnov za nadaljnje delo, ki mu koristijo še danes. Še vedno rešuje naloge s CD ja, saj so pripravljena za vse razrede osnovne šole.

Preberi več...
Objavljeno: 25. July 2013
 

Naša družina ne zna več funkcionirati brez Vas in Vašega CD-ja. Vaje delajo sproti, obvezno pa še pred testom. Priporočam tudi ostalim staršem in za nekatere vem, da so ga naročili pri vas.

Preberi več...
Objavljeno: 25. July 2013
 

Vaša stran nam je zelo všeč, zato ker je veliko učnih snovi za naše šolarje, saj lahko s temi vajami veliko pripomoremo k učenju. Mi jih namreč imamo za domače vaje. Samo grem na Vašo stran ter si jih sprintam in mi jih sin rešuje.

Preberi več...
Objavljeno: 25. July 2013
 

Stran otroci.org mi je všeč, ker so na enem mestu različne vsebine od zabave do šole.
Najbolj so mi všeč detektivke, saj rad rešujem zanke, uganke, prebiram šale, za mojo malo sestrico, ki rada barva pa sprintam še pobarvanko.

Preberi več...
Objavljeno: 25. July 2013
 

Za vašo stran sem izvedela preko učiteljice od moje 9-letne hčerke. V šoli so dobivali učne liste iz vaše strani. Zdeli so se mi zelo zanimivi in poučni, zato sem jih začela uporabljati tudi jaz pri učenju in vajah hčerke.

Preberi več...
Objavljeno: 25. July 2013
 

Všeč so mi učni listi, listi z imeni … V bistvu mi je všeč vse. No če se povrnemo v zgodovino :) , ko sem bila stara 7 let mi je mami prvič pokazala vašo stran in od takrat jo redno obiskujem. Vredni ste pohvale… Pa ne samo ene. : tisoč.

Preberi več...
Objavljeno: 25. July 2013
 

Sporočam vam, da smo redni bralci vaše internetne strani otroci.org na vseh področjih.

Sploh pa nam je všeč, ker dobimo vse na enem mestu. Od voščil, čestitk, ugank, šolskih nalog … . Vabilo si tako lahko otrok enostavno in lepo sam pripravi, prav tako pa tudi drugo. Pri nas so recimo zelo zanimive tudi pobarvanke tako črke kot tudi druge in še marsikaj.

Preberi več...
Objavljeno: 25. July 2013
 

Spletna stran otroci.org mi je zelo všeč, saj je hkrati tudi zelo uporabna. Spletno stran uporabljam največkrat za učne liste za vse predmete. Na njej najdem tudi priporočila, kaj vse si še lahko nabavim ( CD … ), da poglobim svoje znanje na določenih področjih.

Preberi več...
Objavljeno: 25. July 2013
 

Stran otroci.org, uporabljamo zelo veliko doma. Imamo dva šoloobvezna otroka. Dejana, ki obiskuje prvi razred O.Š. Veliki Gaber in Ksenjo, ki obiskuje tretji razred O.Š. Veliki Gaber.

Preberi več...
Objavljeno: 25. July 2013
 

Sem Marjetka in uporabljam stran otroci.org! To stran uporabljam zato, ker ima učne liste, pobarvanke, ozadja in še mnogo drugega! Všeč mi je tudi zato,ker lahko preko nje naročiš CD z več učnimi listi kar je zelo priročno in pametno. Všeč mi je tudi, ker se spreminja. Najbolj všeč so mi nagradne igre v katerih še nisem tekmovala. Zato poskušam zdaj.

Preberi več...
Objavljeno: 25. July 2013
 
1 2 3