Duddu-Virtual Pet

Avtor: Bubadu | brezplačno

Naj ti predstavimo Dudduja, našega novega kužka! To je nadvse prijazen pes, ki živi v čudovitem svetu, polnem zabave in avantur. Postani del Duddujevega vsakodnevnega življenja in s svojim novim virtualnim ljubljenčkom vzpostavi pravo prijateljstvo.

• Kot novi Duddujev lastnik si odgovoren zanj, zato moraš svojega kužka v njegovi prikupni hiški hraniti, uspavati, zabavati in paziti. Poleg tega moraš zanj poskrbeti tudi v divjini! Duddu bo lulal za grmovjem, se prhal pod slapom, si privoščil piknik v naravi in spal v pravi pasji uti.

• Obišči vsak košček Duddujevega sveta in tudi vse njegove prijatelje. Pelji ga na počitnice na sončni otok z udobno visečo mrežo in kokosovimi palmami. Svojo gusarsko ladjo si uredi čisto po svojem okusu in Dudduja nauči raznovrstnih trikov v pasji šoli. Uživaj med plesom v klubu, med vadbo v telovadnici, pri slikanju in čečkanju v galeriji ali pri igranju bobnov in klavirja v glasbenem centru. Zabavaj se med raziskovanjem pisanega sveta, kjer sonce vzhaja in zahaja, kadar hočeš.

• Preizkusi svoje veterinarske sposobnosti in Dudduju omogoči zdravljenje, kakršnega potrebuje: znebi se nadležnih bolh, pozdravi njegov prehlajeni smrček, zaceli mu zlomljeno nogo ali pa mu pozdravi boleči želodec, virusno okužbo in rane. Naberi nekaj zdravilnih zelišč in na ognjišču skuhaj zdravilni zvarek.

• Igraš lahko prek 30 raznovrstnih mini iger in pri tem zaslužiš kovance ali druge izdelke. Zabavaj se z igranjem igric Bubble Shooter (Streljanje mehurčkov), Solitaire (Pasjansa), Archer (Lokostrelec), Pirate Battle (Gusarska bitka), Brick Breaker (Lomilec opek), Block Puzzle (Sestavljanka iz kock), Treasure Island (Otok zakladov), Moto Racer (Motodirkač), Fruit Connect (Sadna povezava), Space Explorer (Raziskovalec vesolja), Hen Farm (Kokošja farma), pa še z različnimi kuharskimi in številnimi drugimi igrami. Pojdi po nakupih in nabavi edinstvene kose pohištva, hrano in oblačila ali si po svoje opremi lastno gusarsko ladjo in hišo.

• Pri izpolnjevanju dnevnih izzivov se lahko naučiš marsikaj o pasjih navadah, da postaneš mojster dosežkov in dobiš dodatne nagrade. Vsak dan preveri svoj poštni predal, morda boš v njem našel darilo presenečenja od posebnega prijatelja.

Ta igra zagotavlja zabavo ljudem vseh starosti. Skrb za ljubljenčka pa vzbuja tudi občutek odgovornosti in zvestobe. Za začetek zabavnega popotovanja potrebuješ le svojega kužka Dudduja!

Opomba:
Vsi predmeti so na voljo za različne cene v virtualnih valutah, igra pa vsebuje tudi predmete, ki jih je mogoče kupiti z resničnim denarjem.


Za prikaz risanke prosimo vklopite piškote tukaj.