My Baby Care

Avtor: Bubadu | brezplačno

Ta igra je odlična priložnost, da se otroci naučijo, kako skrbeti za dojenčke.

Postani izkušena varuška tako, da imaš doma svoj vrtec. Ti prisrčni otroci niso več novorojenčki, zato so dovolj veliki, da jih mame in očetje pripeljejo k tebi v varstvo. Otročički se igrajo v interaktivni igralnici in čakajo, da jim nakloniš pozornost. Razveseli jih z različnimi dejavnostmi v 7 prikupnih scenah, kot so zabava v banji, penasto umivanje zob, previjanje, modno oblačenje, slastna hrana, lepotni spanec, vesela igra in zabava na igrišču. Vsi malčki hočejo tvojo pozornost hkrati, zato korak za korakom poskrbi zanje, da ne začnejo jokati.

Čas je za kopanje!
Pocrkljaj dojenčka z blagodejno kopeljo. Pred kopanjem izberi nekaj igrač, da bo med igro kar skakal od veselja. Nato ga lepo umij z milom in šamponom in ga na koncu nežno obriši z mehko brisačo. Zabavaj se s pokanjem milnih mehurčkov!

Ojoj, dojenček se je pokakal.
Takoj mu zamenjaj plenico in na izpuščaje nanesi nekaj kreme. Z robčkom mu obriši še smrkavi nosek in mu pred spanjem umij zobe.

Obleci otročičke.
Izbiraš lahko med celo vrsto srčkanih oblačil za deklice in dečke. Na voljo so pisane hlačke, mehki pajaci, tople nogavice in udobni čeveljci.

Najm njam!
Otročiči potrebujejo okusne in hranljive obroke večkrat na dan. Pripraviš jim lahko tri vrste jedi: mleko v prahu, kosmiče z jogurtom in jagodičjem ter vitaminov polne rezine svežega sadja. Pa ne pozabi na prtiček!

Zzzzz, čas je za spanje!
Dojenček je po vseh teh igrah utrujen in zaspan. Daj mu njegovo najljubšo igračko in dudo in ga lepo pokrij z odejo, da se bo dobro naspal. Zdaj je vse v najlepšem redu. Otročka le še zazibaj ob uspavanki, da bo sladko zaspal.

Najdi igrače v igralnici!
Igrače so vsepovsod. Otročiču pomagaj, da najde tiste, ki so skrite. Dobro glej, da boš našel, kar otroček potrebuje.

Zabava na igrišču
Aktivnosti na prostem ponujajo otrokom neskončno zabavo. Naučite se, kako vzgojiti rože ali sortirati jabolka in uživajte, medtem ko rešujete ptiče. Preživite kvaliteten čas z dojenčki na toboganu!

Užival boš kot otrok v trgovini s sladkarijami!

Značilnosti:
• poučna igra za otroke
• 7 različnih aktivnosti
• 5 čudovitih dojenčkov z raznolikimi obraznimi izrazi
• zabavni zvočni učinki
• mini igra s skritimi predmeti v 3 različnih okoljih
• več kot 50 raznovrstnih otroških oblačil
• žive barve in lepe HD ilustracije
• interaktivne scene