Princess Hair Salon

Avtor: Bubadu | brezplačno

Bi rada bila princesa od peta do glave? Obišči naš salon za lepotne preobrazbe in izkusi, kako je biti princesa.

Ali kdaj sanjariš o tem, da bi živela v pravljici? Spoznaj naša tri dekleta: rdečelaso Cherie, temnolaso Amy in plavolaso Daisy. Njihov videz lahko spremeniš z zvezdniškim ličenjem in pričesko, nato pa jih oblečeš po zadnji modi.

Vodi svojo princeso do frizerskega mojstra, strokovnjaka za ličenje in modnega stilista. Pomagaj ji najti njenega princa na belem konju!

Vsako dekle si želi imeti lepe lase in popolno pričesko. Zato princesine lase najprej operi in posuši, nato jih postrizi ali le malo razredči. Pri tem lahko uporabiš čarobni napoj – to moraš videti na lastne oči! Naredi ji pričesko čisto po svoji izbiri. Lahko ji spremeniš odtenek las in ji ustvariš nepozabno pričesko – razkošno ali preprosto, urejeno ali skuštrano skodrano ali ravno, vsekakor bo čudovita.

Da lahko svojo princeso odlično naličiš in polepšaš, ti ni treba opraviti tečaja za ličenje. Izberi le pravi odtenek rdečila za ustnice in lica, njene oči pa poudari s senčilom za veke in s primernim svinčnikom za obrvi. Za konec ji na trepalnice nanesi maskaro in po potrebi populi obrvi, da bodo imele popolno obliko. Za ličenje princese izbiri svoje najljubše barve in jo odišavi s parfumom najprijetnejšega vonja.

Princese potrebujejo tvoje stilske nasvete. Obleci jih v čudovita oblačila, ki so ti na voljo: obleke, krila, večerne toalete in plašči. Da bodo izgledale resnično fantastično, jih lahko polepšaš še z modnimi dodatki, kot so tiara, klobuk, vilinska krila, nakit in drugi dodatki.

Na koncu stilske preobrazbe bodo privlačne princese videti popolne. Tako čudovite in urejene kot iz škatlice gredo lahko na morje, v imenitno restavracijo, na luksuzen piknik v naravi ali pa obiščejo prijatelje v starem gradu.

Lastnosti:
• lepa visokokakovostna HD grafika
• intuitiven vmesnik, preprost za uporabo
• neskončna igra z neomejeno kombinacijami
• širok izbor oblik, dodatkov, oreškov, sladkarij, igrač in mnogih drugih dekoracij
• posnetke z zaslona lahko shranite v galerijo slik
• vzpodbuja ustvarjalnost

Uživajte v prelepem svetu princes!