Smoothie Maker

Avtor: Bubadu | brezplačno

Bodite ustvarjalni in se zabavajte ob izdelavi slastnih, zdravih in pisanih smutijev! Okrasite jih in postrezite svojim prijateljem ter za konec odigrajte še eno ali dve mini igri.

S kuharsko igro Slastni smuti si lahko naredite zdrav napitek prav po svojem okusu. Na izbiro imate mnogo sestavin, med katerimi so različno sadje in zelenjava, raznovrstni oreški in žita, mleko, jogurt, piškoti, čokoladni bonboni in tudi sladoled. Priprava smutija je povsem preprosta: v mešalnik dajte vse želene sestavine, pritisnite gumb za vklop in vaš unikatni smuti bo kmalu nared za postrežbo.

Ko so sestavine gladko umešane, smuti vlijte v želeno posodico in ga okrasite s smetano, slamico, dežničkom ali s čimer koli drugim, kar imate na izbiro. Na koncu lahko dodate tudi bonbone in igračke, da se z njimi pozabavate med pitjem svojega vitaminov polnega napitka.

Ko slastni smuti popijete, si lahko zastavite nov izziv in odigrate mini igro s tapkanjem igrač ali pa sestavite drsno sestavljanko. Poleg tega lahko sliko svoje vitaminske mojstrovine pokažete prijateljem.

Lastnosti:
★ lepa visokokakovostna HD grafika
★ intuitiven vmesnik, preprost za uporabo
★ neskončna igra z neomejeno kombinacijami
★ ogromna izbira sestavin, kot so sadje, zelenjava, slamice, oreški, žita, različne tekočine, sladkarije, okraski in celo igračke
★ raznovrsten nabor posodic za smutije, prtičkov, dežničkov, slamic in drugih dekorativnih predmetov
★ posnetke z zaslona lahko shranite v galerijo slik, da jih pokažete drugim
★ mini igra drsna sestavljanka
★ mini igra tapkanje igrač