Gremo v Kino

Avtomobili 3
Cars 3
Animirani, Pustolovski, Komedija
Režija: Brian Fee
Imdb ocena: 7.1
Nova generacija neverjetno hitrih dirkačev je legendarnega Lightning McQueena izrinila iz njemu tako ljubega športa. Da bi se vrnil v igro, potrebuje pomoč zagrete mlade tehničarke Cruz Ramirez z njenim izvirnim načrtom, navdih pokojnega Fabulousa Hudson Horneta ter nekaj nepričakovanih zapletov. Da bi dokazal, da #95 še ni odnehal, bo prvak svoje srce pustil na velikem dirkališču Piston Cupa!

Kraji, kjer si lahko ogledate film:
Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Koper, Novo Mesto, Murska Sobota, Domžale, Kočevje, Velenje


Animirani
Režija: Julio Soto Gurpide
Imdb ocena: 5.3
Piše se leto 2100. Človeštvo je zapustilo planet Zemljo, kolonija nenavadnih bitij pa še vedno cveti v najglobljih predelih oceana. Dip, zadnji pripadnik vrste hobotnic in žival pustolovskega duha, v teh nedostopnih globinah živi s svojima zvestima prijateljema, Ivom, nerodnim ribakom iz rodu morskih žab in Lizo, nevrotično globokomorsko škampinjo. Ko podvodne živali zaradi nesreče zgubijo dom, pošlje Kraken, varuh brezna, Dipa in njegova prijatelja na nevarno potovanje, da najdejo novo domovanje.

Kraji, kjer si lahko ogledate film:
Ljubljana, Slovenj Gradec


Pasji smisel življenja
A Dog's Purpose
Komedija, Drama, Družinski
Država: ZDA
Režija: Lasse Hallström
Imdb ocena: 6.7
Zgodba se začne, ko enajstletni Ethan in njegova mama rešita zlatega prinašalca, ki je bil ujet v avtomobilu na žgočem soncu. Kljub očetovemu nasprotovanju družina posvoji psa in mu da ime Bailey. Od tega trenutka dalje, sta Ethan in Baily neločljiva. Ko pa Ethan odide v drugo mesto zaradi športne kariere, mora pustiti Bailyjia doma.

Kraji, kjer si lahko ogledate film:
Radovljica


Mali šef
The Boss Baby
Animirani, Komedija, Družinski
Režija: Tom McGrath
Imdb ocena: 6.4
Zabavna zgodba o tem kako prihod otroka vpliva na celo družino, povedana s strani čudovito zanimivega, domiselnega 7 letnika Tima. Poučno, nadvse srčno sporočilo o pomembnosti družine, ki vam ga prinaša DreamWorks z animacijo Mali šef. Avtentična in široko sprejeta komedija za vse starosti.

Kraji, kjer si lahko ogledate film:
Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Koper, Novo Mesto, Slovenj Gradec


Smrkci: Skrita vas
Smurfs: The Lost Village
Animirani, Pustolovski, Komedija
Režija: Kelly Asbury
Imdb ocena: 5.9
Smrketa med iskanjem svojega poslanstva v začaranem gozdu naleti na nenavadno bitje, ki jo vodi do skrivnostnega zemljevida. S pametnjakovičem Glavco, nerodo Klado in pogumnežem Bistrim se pogumna zlatolaska poda na smrkastično zabavno raziskovanje največje skrivnosti v zgodovini modrih nagajivcev.

Kraji, kjer si lahko ogledate film:
Ljubljana, Radovljica, Slovenj Gradec, Velenje


Vrabček Richard
Richard the Stork
Animirani, Pustolovski
Režija: Toby Genkel, Reza Memari
Imdb ocena: 5.9
Vrabček Richard je osirotel že ob prihodu na svet, ko so ga pod svoje okrilje vzele prijazne štorklje. Ker je odraščal med njimi, je prepričan, da je tudi sam štorklja. Težava se pojavi, ko nastopi čas za selitev v toplo Afriko, saj vrabci niso ptice selivke. Njegova družina ga zato s težkim srcem pustiti samega v domačem gozdu. Vendar pa Richard želi svetu dokazati, da je štorklja, zato zbere pogum in se sam odpravi proti jugu.

Kraji, kjer si lahko ogledate film:
Maribor, Vrhnika


Balerina in Viktor
Ballerina
Animirani, Pustolovski, Družinski
Režija: Eric Summer, Éric Warin
Imdb ocena: 6.8
Noge mlade Félicie enostavno nočejo biti pri miru, saj že od nekdaj sanjari o veliki karieri kot plesalka. A kaj ko nihče ne razume njenih sanj - le prijatelj Viktor, nadobuden izumitelj, ki se mu prav tako posmehujejo. Skupaj se odločita, da bosta zbežela s sirotišnice v Pariz. Vendar ko prispeta tja, se njuna pot nenadoma loči.

Kraji, kjer si lahko ogledate film:
Vrhnika


Zapoj
Sing
Animirani, Komedija, Muzikal
Država: ZDA
Režija: Garth Jennings
Imdb ocena: 7.2
Galantni koala Buster Moon se na vse pretege trudi rešiti svoje propadajoče gledališče in mu povrniti staro slavo. Busterjeva najnovejša domislica za vzbuditev zanimanja javnosti bo organizacija največjega pevskega tekmovanja vseh časov! In ko bo tipkarska napaka znesek glavne nagrade izstrelila v vrtoglave višave, bo nekdaj veličastni teater preplavila nepregledna množica nadobudnih pojočih talentov.

Kraji, kjer si lahko ogledate film:
Maribor, Trbovlje


Animirani, Pustolovski, Komedija
Država: ZDA
Režija: Ron Clements, John Musker
Imdb ocena: 7.7
Pred tri tisoč leti so največji svetovni morjeplovci prečkali širni Tihi ocean in odkrivali številne otoke Oceanije. Nato so se njihova potovanja nenadoma ustavila za več tisoč let, in nihče ne ve, zakaj. Pustolovska najstnica Vaiana se poda na nevarno odpravo, da bi izpolnila starodavno nalogo svojih prednikov ter odkrila nekaj, kar je že od nekdaj iskala - lastno identiteto.. Vaiana na potovanju spozna nekoč močnega polboga Mauija.

Kraji, kjer si lahko ogledate film:
Ljubljana


Kmalu v kinu

Jaz, baraba 3
Despicable Me 3
Animirani, Akcijski, Pustolovski
Režija: Kyle Balda, Pierre Coffin

V kinu od: 03.08.2017


Film o emojijih
The Emoji Movie
Animirani, Komedija, Družinski
Režija: Anthony Leondis

V kinu od: 17.08.2017


Bikec Ferdinand
Ferdinand
Animirani, Pustolovski, Komedija
Režija: Carlos Saldanha, Cathy Malkasian

V kinu od: 21.12.2017