Gremo v Kino

Medved Bamsi in čarovničina hči
Bamse och häxans dotter
Animirani
Režija: Christian Ryltenius, Maria Blom
Imdb ocena: 6.6
Mala lisička Lonja je naveličana izobčenega življenja globoko v gozdu, kjer prebiva z mamo, čarovnico Nežo. Zato se izmuzne v Bamsijevo vas in se pridruži otrokom na čisto običajen šolski dan. Čeprav se trudi, da bi bila kot vsi ostali, se ne zna igrati, v stiski pa se zateče k čarovniji in otroci jo izločijo.

Kraji, kjer si lahko ogledate film:
Radovljica, Velenje, Vrhnika


Animirani
Režija: Julio Soto Gurpide
Imdb ocena: 5.3
Piše se leto 2100. Človeštvo je zapustilo planet Zemljo, kolonija nenavadnih bitij pa še vedno cveti v najglobljih predelih oceana. Dip, zadnji pripadnik vrste hobotnic in žival pustolovskega duha, v teh nedostopnih globinah živi s svojima zvestima prijateljema, Ivom, nerodnim ribakom iz rodu morskih žab in Lizo, nevrotično globokomorsko škampinjo. Ko podvodne živali zaradi nesreče zgubijo dom, pošlje Kraken, varuh brezna, Dipa in njegova prijatelja na nevarno potovanje, da najdejo novo domovanje.

Kraji, kjer si lahko ogledate film:
Ljubljana, Slovenj Gradec, Tolmin, Velenje


Pasji smisel življenja
A Dog's Purpose
Komedija, Drama, Družinski
Država: ZDA
Režija: Lasse Hallström
Imdb ocena: 6.6
Zgodba se začne, ko enajstletni Ethan in njegova mama rešita zlatega prinašalca, ki je bil ujet v avtomobilu na žgočem soncu. Kljub očetovemu nasprotovanju družina posvoji psa in mu da ime Bailey. Od tega trenutka dalje, sta Ethan in Baily neločljiva. Ko pa Ethan odide v drugo mesto zaradi športne kariere, mora pustiti Bailyjia doma.

Kraji, kjer si lahko ogledate film:
Ljubljana, Radovljica


Mali šef
The Boss Baby
Animirani, Komedija, Družinski
Režija: Tom McGrath
Imdb ocena: 6.4
Zabavna zgodba o tem kako prihod otroka vpliva na celo družino, povedana s strani čudovito zanimivega, domiselnega 7 letnika Tima. Poučno, nadvse srčno sporočilo o pomembnosti družine, ki vam ga prinaša DreamWorks z animacijo Mali šef. Avtentična in široko sprejeta komedija za vse starosti.

Kraji, kjer si lahko ogledate film:
Ljubljana, Maribor, Domžale, Kočevje, Slovenj Gradec


Smrkci: Skrita vas
Smurfs: The Lost Village
Animirani, Pustolovski, Komedija
Režija: Kelly Asbury
Imdb ocena: 5.8
Smrketa med iskanjem svojega poslanstva v začaranem gozdu naleti na nenavadno bitje, ki jo vodi do skrivnostnega zemljevida. S pametnjakovičem Glavco, nerodo Klado in pogumnežem Bistrim se pogumna zlatolaska poda na smrkastično zabavno raziskovanje največje skrivnosti v zgodovini modrih nagajivcev.

Kraji, kjer si lahko ogledate film:
Ljubljana, Domžale, Radovljica, Slovenj Gradec, Trbovlje, Vrhnika


Vrabček Richard
Richard the Stork
Animirani, Pustolovski
Režija: Toby Genkel, Reza Memari
Imdb ocena: 5.9
Vrabček Richard je osirotel že ob prihodu na svet, ko so ga pod svoje okrilje vzele prijazne štorklje. Ker je odraščal med njimi, je prepričan, da je tudi sam štorklja. Težava se pojavi, ko nastopi čas za selitev v toplo Afriko, saj vrabci niso ptice selivke. Njegova družina ga zato s težkim srcem pustiti samega v domačem gozdu. Vendar pa Richard želi svetu dokazati, da je štorklja, zato zbere pogum in se sam odpravi proti jugu.

Kraji, kjer si lahko ogledate film:
Radovljica, Vrhnika


Animirani, Pustolovski, Komedija
Država: ZDA
Režija: Ron Clements, John Musker
Imdb ocena: 7.7
Pred tri tisoč leti so največji svetovni morjeplovci prečkali širni Tihi ocean in odkrivali številne otoke Oceanije. Nato so se njihova potovanja nenadoma ustavila za več tisoč let, in nihče ne ve, zakaj. Pustolovska najstnica Vaiana se poda na nevarno odpravo, da bi izpolnila starodavno nalogo svojih prednikov ter odkrila nekaj, kar je že od nekdaj iskala - lastno identiteto.. Vaiana na potovanju spozna nekoč močnega polboga Mauija.

Kraji, kjer si lahko ogledate film:
Ljubljana


Troli
Trolls
Animirani, Pustolovski, Družinski
Država: ZDA
Režija: Mike Mitchell, Walt Dohrn
Imdb ocena: 6.5
Film govori o optimistični vodji Trolov Popi in njenemu nasprotniku Veji. Ta nenavaden par Trolov se mora podati na avanturo, ki ju bo odpeljala stran od poznanega sveta.

Kraji, kjer si lahko ogledate film:
Radovljica


Kmalu v kinu

Avtomobili 3
Cars 3
Animirani, Pustolovski, Komedija
Režija: Brian Fee

V kinu od: 15.06.2017


Jaz, baraba 3
Despicable Me 3
Animirani, Akcijski, Pustolovski
Režija: Kyle Balda, Pierre Coffin

V kinu od: 03.08.2017


Bikec Ferdinand
Ferdinand
Animirani, Pustolovski, Komedija
Režija: Carlos Saldanha, Cathy Malkasian

V kinu od: 21.12.2017